Στην 2η θεση του τουρνουα ALMA CLUB τα projunior K9, της ακαδημιας του Ελληνικου

Σε ενα καταμεστο αθλητικο κεντρο ALMA CLUB, στον Αλιμο, απο γονεις και φιλους δεκαδων ομαδων και ακαδημιων ποδοσφαιρου, εγινε και ο τελικος της κατηγοριας Projunior 2006-07, αναμεσα στον γηπεδουχο Ολυμπιακο Αλιμου, και την ομαδα της Α.Ε.Κ, στην 1η της παρουσια σε ποδοσφαιρικα τουρνουα των Νοτιων Προαστειων.
Ενα νεοσυστατο τμημα, το οποιο δημιουργηθηκε την φετινη περιοδο με την εναρξη της λειτουργιας της ακαδημιας μας στα Κιτρινομαυρα Νοτια προαστεια της Αθηνας, και εδρα το Ελληνικο, στο αθλητικο κεντρο Champions.
Παιδια τα οποια εκαναν εξαιρετικη δουλεια και προσπαθεια με τον προπονητη τους τον κ. Κωστα Καρασαββα, , και με βοηθο προπονητη, την κα. Γαβαλα Μαιρη, ολη την χρονια, καλυπτοντας την αρχικα μεγαλη αγωνιστικη τους διαφορα με τις υπολοιπες ακαδημιες, εφτασαν στον μεγαλο τελικο με την τοπικη ακαδημια του Ολυμπιακου.
Στο σημερινο τελικο, τα αλανια της ΑΕΚΑΡΑΣ επαιξαν φανταστικα, δημιουργησαν παμπολες ευκαιριες, αλλα σταθηκαν ατυχοι και αστοχοι σε εξαιρετικες περιπτωσεις.
Ετσι ο αγωνας τελειωσε 2-2, και οδηγηθηκε στην ψυχοφθορα διαδικασια των πεναλτυ, οπου 2 αστοχα πεναλτυ των νεαρων ποδοσφαιριστων μας, εδωσαν τον τιτλο και την 1η θεση, στην ομαδα του Ολυμπιακου.
Η συνολικη εικονα των μικρων αθλητων μας ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, με ηθος και παθος για την κιτρινομαυρη φανελα. Τοκλαμα αρκετων εξ αυτων για την χαμενη 1η θεση, δειχνει τον ποθο για διακριση με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
Συγχαρητηρια σε ολους, παιχτες, προπονητη και γονεις των παιδιων, που στην 1η τους χρονια στην αθλητικη οικογενεια της ΑΕΚ, ως μελη αυτης, παρεδωσαν ηθος και αξιοπρεπεια, και κερδισαν το χειροκροτημα ΟΛΩΝ.

ΣΤην σημερινη γιορτη του ποδοσφαιρου, ελαβαν επισης τα μεταλλια και το κυπελλο τους, τα ΜΙΝΙ 2008, του προπονητη κ. Ηλια Χουσιαδα, για την πολυ καλη τους φετινη τους αγωνιστικη πορεια, την 1η τους σε ποδοσφαιρικο τουρνουα…
Θερμα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και τον δασκαλο τους.