Με επιτυχια τελειωσε το τουρνουα ακαδημιων του Δημου Νεας Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας

Με την συμμετοχη 7 ακαδημιων απο ομαδες του Δημου Νεας Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας & ομορων δημων ολοκληρωθηκε το καλοκαιρινο τουρνουα ποδοσφαιρου.
Α.Ε.Κ – Ατταλος ΝΦ – Ευ Αγωνιζεσθαι – Αχιλλεας Μενιδιου – Χαλκηδονικος – Δημος Νεας Φιλαδελφειας – 24ο Δημοτικο Σχολειο ΑΘηνων
Πληθος κοσμου, παρακολουθησε την Δευτερα το βραδυ στο γηπεδο της ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ, συγκλονιστικους αγωνες, μεταξυ αυτων και ο τελικος των Τζουνιορ Κ11, οπου η ΑΕΚ, κατεκτησε την 1η θεση, επικρατωντας στο τελικο, με 3-2 την ομαδα του Ευ Αγωνιζεσθαι.
Η συμμετοχη των αθλητων ηταν καθολικη και αψογη τηρωντας ολους τους κανονες του FAIR PLAY.
Συγχαρητηρια στον Δημο Νεας Φιλαδελφειας-Χαλκηδονας για την αρτια οργανωση του, καθως και στους αρμοδιους υπευθυνους του τομεα Αθλητισμου και Νεολαιας του Δημου, για την ομορφη ποδοσφαιρικη γιορτη που ετοιμασαν.
Μια γιορτη που απεδειξε για μια ακομη φορα, πως οι νεαροι αθλητες, τα μικρα παιδια, εχουν ΠΟΛΛΑ να ΕΝΩΣΟΥΝ παρα να χωρισουν στον ιδιο χωρο, στον ιδιο Δημο….
Η αγαπη τους για το ποδοσφαιρο αφηνει πισω τους, περιεργα μυαλα, με οπισθοδρομικες σκεψεις…
Συγχαρητηρια σε ολους τους προπονητες και υπευθυνους των ακαδημιων, για την ΑΨΟΓΗ αθλητικη παρασταση που ειχαν καθολη την διαρκεια του τουρνουα…
Καλο καλοκαιρι σε ολους….